loader
bg-category
Fullstendig slette en bruker sammen med Associated Home Directory i Ubuntu Linux

Del Med Vennene Dine

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Når du oppretter en bruker i Ubuntu, blir den respektive katalogen opprettet i systemets / hjempartisjonen. Når du fjerner en bruker, slettes systemet fra alle steder, bortsett fra det er relevant katalog i / hjem. Linux-distribusjoner fjerner ikke hjemmekartet til en bruker når brukeren er slettet. La meg veilede deg hvordan du fjerner en bruker sammen med sin hjemmekatalog.

For å bekrefte uttalelsen ovenfor, gå til System> Administrasjon> Bruker og gruppe alternativ. Her er dialogboksen som vises.

Nye brukere kan opprettes fra knappen Legg til bruker, og en bruker kan slettes fra Slett-knappen. Her er meldingen som vises når du sletter brukeren, det står at brukerens / hjemmekatalog ikke fjernes.

Nå for å fjerne en bruker sammen med sin hjemmekatalog, åpner du terminalen og kjører følgende kommando for å slette brukeren helt.

sudo deluser -remove-home brukernavn

hvor "brukernavn" skal erstattes med navnet på brukeren du vil slette. Bare som et eksempel, for å slette brukeren Aun, kjør kommandoen som følger:

sudo deluser -remove-home aun

Det er det. Nyt!

Del Med Vennene Dine

Dine Kommentarer